Biosept capsule pentru viroze respiratorii

 Publicat la 2017-01-23      2587 vizualizari       0

custom-Custom_Size___shutterstock_370049225

Utilizarea fără discernământ a  antibioticelor şi antiinflamatoarelor  de sinteză a condus în ultimele două decenii la dezvoltarea unor germeni rezistenţi, la apariţia de reacţii adverse şi efecte secundare care complică uneori evoluţia afecţiunilor pentru care au fost administrate; cu atât mai mult cu cât  o mare parte din afecţiunile căilor respiratorii, de exemplu, se datorează virusurilor, acestea beneficiind de un real ajutor din partea plantelor medicinale, antibioticele nefiind necesare.

Recomandarea  plantelor medicinale în practica medicală curentă constituie o alternativă de tratament a infecţiilor virale şi bacteriene inclusiv la pacienţii care prezintă intoleranţe, alergii sau la cei care nu mai răspund la  medicamentele  clasice.

Biosept capsule reprezintă un remediu natural a cărui formulă are eficienţă clinică confirmată de medici pneumologi, medici orl şi medici de familie   în  combaterea  infecţiilor preponderent virale, ale căilor  respiratorii.

Plantele medicinale din compoziţia acestor capsule au proprietăţi puternic antiinflamatorii favorizând combaterea disconfortului datorat inflamaţie mucoaselor căilor respiratorii, a febrei, cefaleei; vorbim aici despre scoarţa de salcie, mugurii de plop, lichenul de piatră, frunzele de măslin şi cuişoare. Frunzele de măslin au şi acţiune antivirală intensă, demonstrată, eficienţa lor fiind completată de mugurii de plop şi cuişoare care acționează la rândul lor asupra virusurilor.

La debutul unei viroze repiratorii – rinoree sau nas înfundat, cefalee, jenă la deglutiţie (înghiţit), febră, administrarea capsulelor Biosept este benefică; în funcţie de intensitatea simptomelor se administrează 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Împreună cu ceaiul Hapciu – elimină disconfortul respirator sau cu produsul instant Hapciu solubil starea generală se ameliorează repede fără să permită accentuarea simptomatologiei.