Capsulele Mami Biosept – remediu natural pentru viitoarele şi proaspetele mămici

 Publicat la 2016-12-06      3422 vizualizari       0

shutterstock_150294815-1

Sarcina şi alăptarea, perioade fiziologice din viaţa  femeii sunt uneori grevate de infecţii ale căilor respiratorii sau urinare, mai ales cistite,  cu atât mai mult cu cât imunitatea este mai scăzută în această perioadă şi condiţiile locale – uterul mărit, reprezintă factori favorizanţi pentru aceste afecţiuni.

Capsulele MAMI BIOSEPT A 18 din plante medicinale alese cu grijă, le recomandăm în tratamentul infecţiilor şi inflamaţiilor  tractului respirator  şi căilor uirnare la femei însărcinate şi mame care alăptează.

Plantele medicinale care alcătuiesc Mami Biosept A18 nu reprezintă nici un risc pentru făt sau pentru bebeluşii care sunt alăptaţi. Lichenul de piatră, extractul de frunze de măslin, turmericul, echinacea şi rizomi de ghimbir  aduc în organism  atât substanţele bioactive cu proprietăţi antivirale, antiinflamatorii, imunostimulente,  cât şi energia acestora. Se combate cauza, se  elimină simptomele şi ameliorează astfel şi starea generală a mămicilor.

Frunzele de măslin sunt confirmate ştiinţific prin numeroase studii câ având un spectru larg de acţiune asupra unui număr mare de germeni patogeni; stimulează şi imunitatea alături de echinacea.

Turmericul şi ghimbirul cunoscute că şi condimente,  au proprietăţi antiinflamatorii, sudorifice reducând temperatura corpului; de asemenea ghimbirul favorizează fluidizarea şi eliminarea secreţiilor bronşice şi  contribuie la inhibarea dezvoltării virusurilor, bacteriilor reducând şi senzaţia de greaţă care apare frecvent în primul trimestru de sarcină.

Capsulele au demonstrat o eficienţă terapeutică crescută în combaterea infecţiilor de trac respirator. În evaluare au fost incluse un număr de 171 paciente cu vârste între 16-44 ani la care s-a administrat 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă timp de 7-10 zile.

Produsul a fost bine tolerat. Tratamentul fitoterapic a fost suficient pentru ameliorarea simptomelor clinice la 92,25% dintre paciente. Nu s-au înregistrat reacţii adverse.

Astfel putem spune despre  CAPSULE MAMI BIOSEPT A 18  că reprezintă o alternativă naturală suficientă în tratamentul infecţiilor tractului respirator la femei însărcinate şi mame care alăptează.