Gama Biosept – o gama pentru familia ta!

 Publicat la 2017-02-16      1987 vizualizari       0

shutterstock_578656009

Toamnă, iarnă sau în orice anotimp este recomandat să avem în trusa „verde” de acasă un remediu natural cu efect antiviral şi antiinflamator la care să apelăm atunci când începem să răcim. Produsele din gama Biosept se adresează întregii familii, de la bebeluşi la părinţi, viitoare mămici sau bunici.

Asocierea de plante medicinale cu proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiinflamatorii, imunostimulente a dus la realizarea unor produse sub formă de capsule şi siropuri uşor de administrat, bine tolerate şi fără efecte adverse.

Astfel sugarii beneficiază de siropul Bebe Biosept (lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, trifoişte de baltă); în cazul unor viroze sau cistite viitoarele mămici pot apela la Mami Biosept capsule (lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, echinacea, rădăcină de ghimbir); pentru copiii peste vârsta de 1 an siropul Biosept cu miere şi propolis este eficient în infecţii acute de căi respiratorii superioare, iar capsulele Biosept se adresează celorlalte grupe de vârstă (copii peste 6 ani, tătici şi bunici!). Iar în cazul unor probleme cutanate – acnee, infecţii se poate aplica gelul Biosept.

Pacienţilor care agrează forma de condiţionare sub formă de tinctura le recomandăm Tinctura Biosept care este uşor de administrat: se adaugă 30-40 de picături la o cană de ceai Hapciu.