O alternativă naturală pentru o piele sănătoasă – Gel Biosept

 Publicat la 2017-01-11      2350 vizualizari       0

custom-custom_size___shutterstock_551851582

Pielea este cel mai mare  organ al corpului  uman având în acelaşi timp funcţii complexe; în primul rând constituie o barieră de protecţie faţă de injuriile din exterior.

Pielea este expusă la diferiţi factori nocivi din mediul extern, de natură mecanică, chimică, fizică şi microbiană, precum şi unor factori care acţionează din interiorul organismului.

Remediile naturale ne ajută eficient să protejăm pielea şi să menţinem integritea ei.

Gelul BIOSEPT pe bază de extract de rădăcină de brusture,  de muguri de plop, tinctură de propolis, gel de Aloe vera şi uleiuri  esenţiale de ti tree, de lavandă, de geraniu, fără parfum sau coloranţi reprezintă  alternativa naturală cu efect antiseptic pentru îngrijirea pielii.

Brusturele este cunoscut ca remediu tradiţional pentru  protejarea pielii. Propolisul este considerat unul dintre cele mai eficiente substanţe naturale în combaterea microorganismelor, având un spectru larg de acţiune; pe lângă aceasta, propolisul contribuie la calmarea iritaţiilor fiind un bun antiinflamator şi antiseptic; Aloe vera, prin proprietăţile sale regeneratoare asupra pielii, este considerată una dintre cele mai eficiente plante pentru afecţiunile cutanate şi îngrijirea tenului.

Uleiurile esenţiale de ti-tree, lavandă şi geraniu sunt antiseptice eliminând germenii patogeni, au efect de echilibrare a  producerii de sebum, ajută procesul de cicatrizare, sunt  calmante şi catrizante.

Recomandăm Gelul BIOSEPT pentru efectul dezinfectant, antimicrobian prin reducerea  numărului  de germeni  patogeni de la nivelul pielii, calmarea iritaţiilor cutanate şi a senzaţiei de mâncărime; acest remediu natural contribuie la protejarea şi la menţinerea integrităţii pielii favorizând reepitelizarea în  aplicaţii locale de 3-5 ori pe zi. Nu se aplică pe răni deschise.