1. DEFINIȚII

Îți mulțumim pentru interesul acordat website-ului www.biosept.ro.  În continuare vom lista termenii și condițiile utilizarii site-ului nostru. Dacă nu ești de acord cu acestea, te rugăm să nu folosești acest site web.

WEBSITE: reprezinta site-ul internet apartinand FARES, care se afla la adresa www.fares.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL poate accesa informațiile dorite.

FARES: S.C. Laboratoarele Fares Biovital S.R.L. societate comercială înregistrată în conformitate cu legea română, cu sediul în România, Orăștie, jud. Hunedoara, Str. Plantelor, nr. 50, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J20/467/2000, cod unic de înmatriculare13271346, având număr de operator de date cu caracter personal 27002.

UTILIZATOR: se referă la o persoană ce accesează acest website în scopuri private sau profesionale ce a acceptat termenii și condițiile de utilizare, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislatiei in vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii FARES.

2. CONTINUTUL SITE-ULUI

Utilizarea informatiilor in calitate de vizitator sau înregistrarea pe site se fac sub prevederile acestor termeni și conditii. Dacă ai întrebari sau nelămuriri în legătura cu utilizarea website-ului nostru, te rugăm să ne contactati la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0254 247 574, luni-vineri între orele 09.00-13.00

3. UTILIZAREA SITE-ULUI

Utilizatorul are obligațoa de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale FARES, prevăzute de legislatia în vigoare.

Este permisă utilizarea acestui website în scop informativ precum și comandarea produselor aflate în categoriile de interes.

Utilizatorul îți asumă responsabilitatea de a accesa și utiliza acest SITE în scopuri și prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuzivă.

FARES îți rezervă dreptul de a modifica, revizui sau completa orice informatie de pe acest website. Astfel, orice modificare va fi facuta publică în această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice problemă cauzată de produsele sau serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR. Vă stăm la dispozitie la numărul de telefon 0254 247 574 precum și la adresa de email [email protected] pentru mai multe informatii.

4. LIMITAREA RĂSPUNDERII FARES

FARES nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe website, care nu se datorează culpei sale.

Toate produsele prezentate pe acest site pot fi comandate în limita stocului fizic disponibil.

FARES nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

FARES nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

Utilizarea Browserului Internet: FARES garantează utilizarea optimă a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 7.

5. CONDITII RETUR PRODUSE

Conform OG 34 din 04/06/2014  dreptul de retragere din contractul la distanta  respectiv de a returna produsele comandate si  cumparate de pe site-ul www.fares.ro  il au numai persoanele fizice sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii .

Daca veti considera ca produsele cumparate din magazinul online  www.fares.ro  nu corespund asteptarilor Dvs aveti dreptul de a ne returna produsele fara nici o explicatie asupra motivului deciziei Dvs .

Perioada de returnare expiră după 14 zile începând din ziua in care ati primit  produsele comandate .

Modalitati de comunicare a deciziei de retragere din contract:

Pentru a vă exercita dreptul de retragere din contract trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul ( produsele )  , utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin  e-mail , fax sau poştă,

– Email : [email protected]
– Fax : 0254 247 574
– S.C. ”FARES TRADING ”  S.R.L. , str. Plantelor , nr.50  , Orastie , jud. Hunedoara

De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru www.fares.ro  pe adresa de internet : [email protected]  modelul formularului standard de retragere alăturat sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

 5.1. Consecintele retragerii din contract

Dacă v-ati exprimat optiunea scrisa in termenul stabilit in conformitate cu cele precizate mai sus , va vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul/produsele.
Rambursarea o vom face numai dupa ce vom inventaria marfa returnata si vom constata ca ea corespunde atat calitativ cat si cantitativ cu marfa expediata de noi .

Raspunderea pentru integritatea marfi returnate pe timpul transportului  pana la punctul nostru de lucru va revine Dvs . Vom refuza primirea coletului in situatia in care constafam ca ambalaj este desfacut si/sau deteriorat .
Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul de a vi se vira sumele cuvenite in contul Dvs bancar .

Dvs va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la aprox. 25 lei