Siropul Bebe Biosept A19 – remediu natural pentru combaterea virozelor la sugari

 Publicat la 2016-12-06      4734 vizualizari       0

shutterstock_15762481-1

Infecţiile respiratori  sunt o cauză importantă de  îmbolnăvire la toate vârstele, dar în special la copii şi  vârstnici. În anotimpul rece, mai ales, sugarii pot  avea  şi ei infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, de natură virală, cel mai frecvent; cauza – fie diferenţele de temperatura dintre camera şi exterior sunt prea mari, fie vin în contact cu persoane răcite.

Este bine ca de la  primele semne – nas înfundat, apetit capricios, să intervenim cu remedii naturale, să nu aşteptăm ca starea lor să se inrăutăţescă, ştiută fiind sensibilitatea lor.

De-a lungul timpului şi-a făcut proba, privind eficacitatea, terapia bazată pe plante medicinale. Deşi a existat o perioadă în care, datorită revoluţiei  terapiei alopate, tratamentele fitoterapeutice au fost neglijate, conceptele recente  readuc în actualitate acest tip de terapie ca fiind eficientă şi fără efecte secundare

SIROPUL BEBE BIOSEPT A19 (lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, trifoişte de baltă) este  o formulă complexă cu acţiune  antivirală, antifebrilă, antiinflamatoare, imunostimulenta şi uşor expectorantă; îl recomandăm în  infecţii şi inflamaţii ale căilor respiratorii  (răceală, gripă, amigdalită, faringo-traheită).

Lichenul de piatră  conţine substanţe active cu acţiune antibacteriană,  antiinflamatorie,  imunostimulatoare  şi mucoprotectoare, la acestea se adaugă acţiunea antivirală demonstrată a frunzelor de măslin pe virusuri gripale şi herpes virus,  antibacteriană cu spectru larg, antifungică şi imunostimulatoare. Turmericul are un puternic efect  antiinflamator  dar şi  gastroprotector prin stimularea producţiei locale de mucină; trifoiştea  de baltă, plantă utilizată tradiţional pentru proprietăţile ei antifebrile şi tonic-aperitive completează reţeta conferindu-i eficienţă.

Administrarea este facilitată de siringa dozatoare; este uşor acceptat de sugari fiind plăcut la gust.

Evaluarea eficienţei terapeutice a dovedit faptul că administrarea  SIROPULUI BEBE BIOSEPT  A19 ca unic tratament,  a fost suficient  pentru ameliorarea până la dispariţie a simptomelor clinice la 72,3% dintre  copiii monitorizaţi. Pacienţii cu infecţii acute ale căilor respiratorii complicate  – 21,8% au necesitat asocierea medicaţiei alopate.

Produsul este eficient în tratamentul infecţiilor acute de căi respiratorii superioare, are o toleranţă digestivă bună, uşor  acceptat de către sugari, iar complianţa părinţilor la tratament este crescută. A fost bine tolerat de toţi cei 361 pacienţi monitorizaţi, fără a se înregistra reacţii adverse.