Publicat la 2016-12-06
3541 vizualizari
0
Infecţiile respiratori sunt o cauză importantă de îmbolnăvire la toate vârstele, dar în special la copii şi vârstnici. În anotimpul rece, mai ales, sugarii pot avea şi ei infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, de natură virală, cel mai frecvent; cauza – fie diferenţele de temperatura dintre camera şi exterior sunt prea mari, fie vin în contact cu persoane răcite.
Este bine ca de la primele semne – nas înfundat, apetit capricios, să intervenim cu remedii naturale, să nu aşteptăm ca starea lor să se inrăutăţescă, ştiută fiind sensibilitatea lor.
De-a lungul timpului şi-a făcut proba, privind eficacitatea, terapia bazată pe plante medicinale. Deşi a existat o perioadă în care, datorită revoluţiei terapiei alopate, tratamentele fitoterapeutice au fost neglijate, conceptele recente readuc în actualitate acest tip de terapie ca fiind eficientă şi fără efecte secundare
SIROPUL BEBE BIOSEPT A19 (lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, trifoişte de baltă) este o formulă complexă cu acţiune antivirală, antifebrilă, antiinflamatoare, imunostimulenta şi uşor expectorantă; îl recomandăm în infecţii şi inflamaţii ale căilor respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringo-traheită).
Lichenul de piatră conţine substanţe active cu acţiune antibacteriană, antiinflamatorie, imunostimulatoare şi mucoprotectoare, la acestea se adaugă acţiunea antivirală demonstrată a frunzelor de măslin pe virusuri gripale şi herpes virus, antibacteriană cu spectru larg, antifungică şi imunostimulatoare. Turmericul are un puternic efect antiinflamator dar şi gastroprotector prin stimularea producţiei locale de mucină; trifoiştea de baltă, plantă utilizată tradiţional pentru proprietăţile ei antifebrile şi tonic-aperitive completează reţeta conferindu-i eficienţă.
Administrarea este facilitată de siringa dozatoare; este uşor acceptat de sugari fiind plăcut la gust.
Evaluarea eficienţei terapeutice a dovedit faptul că administrarea SIROPULUI BEBE BIOSEPT A19 ca unic tratament, a fost suficient pentru ameliorarea până la dispariţie a simptomelor clinice la 72,3% dintre copiii monitorizaţi. Pacienţii cu infecţii acute ale căilor respiratorii complicate – 21,8% au necesitat asocierea medicaţiei alopate.
Produsul este eficient în tratamentul infecţiilor acute de căi respiratorii superioare, are o toleranţă digestivă bună, uşor acceptat de către sugari, iar complianţa părinţilor la tratament este crescută. A fost bine tolerat de toţi cei 361 pacienţi monitorizaţi, fără a se înregistra reacţii adverse.