Ai folosit produsele Biosept? Spune-ne parerea ta!

Ce spun clientii nostri

08 Dec 2016

“Am avut o infectie urinara consecutiva operatiei de prostata. Singurul antibiotic la care germenele (Klebsiella pneumoniae) era sensibil era Amikacin – un antibiotic injectabil f. periculos prin reactiile secundare. Nu aveam de ales si am facut 8 zile cate 2 injectii pe zi. Din pacate a aparut o tulpina rezistenta la Amikacin si tratamentul nu a avut efect. Din fericire, am trecut prin piata la Slobozia si am vazut la magazinul de produse naturiste cutia cu BIOSEPT-forte. Am terminat tratamentul cu BIOSEPT joi 4 oct. (am facut 20 zile ca sa fiu sigur!). Azi am luat rezultatul de la analiza urinei: NU MAI AM INFECTIA URINARA! Va multumesc din tot sufletul. ”

Prof. dr. Alexandru Nicolae,

08 Dec 2016

“Eu am avut destul de multe probleme de sanatate si m-am apropiat mult de fitoterapie deoarece asa am reusit sa le depasesc. Am folosit produse Fares de care am fost foarte multumita: Armurariu si ganoderma, Stomac sanatos, Biosept si capsule si ulei.
Astept cu nerabdare si gelulele cu ulei biosept si Antihelicobacterul! Va doresc mult succes in continuare.
Cu respect, Adriana. ”

Adriana N.,

08 Dec 2016

“Produsul dvs. este cel care a vindecat-o pe mama mea de o tuse care dura de foarte mult timp. Si eu m-am tratat de viroza tot cu Biosept capsule, care mi-au facut bine, dar nu am putut sa continui tratamentul mai mult de 7 zile datorita Sindromului Meniere de care sufar si in cazul caruia nu se recomanda consumul de aspirina, nici chiar cea de natura vegetala.
Va scriu in speranta ca veti crea un produs BIOSEPT tot sub forma de capsule dar fara extractul de salcie, care sa se adreseze si persoanelor asemeni mie. De asemenea, am observat continutul mare de salicilati din produsul Hapciu Raceala si Gripa, pe care de asemeni l-as folosi la primele simptome de raceala si gripa in locul produselor alopate ce contin paracetamol sau ibuprofen, daca nu ar fi extractul de salcie. Sper ca sugestia mea sa va fie de folos. ”

Doina Constantin,

08 Dec 2016

“Uleiul Biosept Forte este deosebit de eficient. Fiind foarte sensibila si bolnavicioasa, am incercat zeci de produse naturiste dar niciunul nu s-a dovedit eficient in fata amigdalitei cronice. De cand am luat cateva picaturi de ulei Biosept forte nu am mai racit. Inainte eram permanent racita, permanent la pat.
Am recomandat produsul prietenilor si ei sunt la fel de multumiti, caci actioneaza ca cel mai putenic antibiotic, fara a avea contraindicatiile acestuia. Va multumesc frumos! ”

Delia Manoliu,